Maak je eigen dashcam beelden

Zodra je je theorie en rijbewijs hebt behaald kun je eindelijk rijden. Lekker door Nederland of op vakantie. Het leuke is dat je zo vrij bent en dat je overal naartoe kan gaan wanneer jij maar wilt. Een leuke gadget in de auto maakt dat natuurlijk nog leuker.

Met een dashcam kun je alles opnemen wat er gebeurt en kun je zien wat voor onnozele handelingen sommige weggebruikers uithalen. Iedereen kent inmiddels de spectaculaire dashcambeelden uit het buitenland, en nu dus ook in Nederland overal beschikbaar. Wegmisbruikers, bumperklevers, brokkenmakers en afsnijders zijn al vaak vastgelegd door autocamera’s. Soms moet je erom lachen en is het best humoristisch.

Als je je theorie hebt behaald kun je direct zien wie er in de fout was en hoe iemand zich wel had moeten gedragen. Maar stel nou dat je een ongeluk krijgt en je wordt beschuldigd van het veroorzaken van het ongeluk. Ondanks je theorie is de aanname van anderen hierbij erg belangrijk. Met de juiste dashcam kun je nu onweerlegbaar aantonen wat er werkelijk is gebeurt.

Kortom, handig en een leuke gadget voor in je auto.


Theorie Nederland